Kerala PSC Police Constable Exam Expected Questions And Answers 2015

Kerala PSC Police Constable , Sub Inspector of Police, Excise Inspector Exam Questions and Answers 2015


1. Singbhahum mines famous for Iron and Copper is in the state of ?
Answer :- Jharkhand

2. In which state will you find Jog water falls?
Answer :- Karnataka

3. Where is Wild Ass Sanctuary?
Answer :- Gujarath

4. Dharmashala is a hill station in the state of?
Answer :- Himachal Pradesh

5. Crescent shaped sand dunes are ?
Answer :- Barkhans

6. Zawar mines in Rajastan is famous for the mineral?
Answer :- Zinc

7. Keolodeo National Park is in the state of ?
Answer :- Rajastan

8. Identify the ignerous rocks ?
Answer :- Marble

9. Manikaran Power Project is in the state of ?
Answer :- Himachal Pradesh

10. The water body separating Andaman and Nicobar is known as?
Answer :- Ten degree channel


11. In which district Nedumbassery airport is situated?
Answer :- Ernakulam

12. In which district is Bhutathankettu?
Answer :- Ernakulam

13. In which district J.P.Smritivana is situated?
Answer :- Palakkd

14. Manachira Ground is at ?
Answer :- Kozhikkode

15. In which district is Mangalavanam sanctuary situated?
Answer :- Ernakulam

16. Indian Meteorological Department located at?
Answer :- Pune

17. In which state is Satpura wild life sanctuary ?
Answer :- Madya Pradesh

18. Jaduguda mine at ?
Answer :- Jharkhand

19. What is Yamo ?
Answer :- Local wind

20. Salal project is located in ?
Answer :- Jammu and Kashmar
Kerala PSC Police Constable Exam Expected Questions And Answers 2015 Kerala PSC Police Constable Exam Expected Questions And Answers 2015 Reviewed by PSC BOOK on 21:35 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.