KERALA PSC COMPANY CORPORATION BOARD ASSISTANT EXAM COACHING 2013 /CURRENT AFFAIRS QUESTIONS AND ANSWERS



CURRENT AFFAIRS QUESTIONS FOR PSC,IBPS,SSC EXAM.
PUBLISHED ON WWW.KPSCHELPER.BLOGSPOT.IN

1.The new president of bangladesh
     Ans:Abdul Hamid

2.The new pope of the cathlic church
    Ans:Pope Francis(Jorge Maria Bergoglio)

3.The malayalam film which bagged the national award for the best film on social issues
     Ans:Nirbhay

4.The indian who has appointed as the world editor of time magazine
  Ans: Attoor Ravi Varma

5._______won the oscar for the best film in the 85th Academy awards
Ans:Argo

6.The new chairman of IRDA
  Ans: T.S Vijayan

7.Kerala State award for the best feature film
Ans:Celluloid

8.India's first all women postoffice was inagurated at
  Ans:New Delhi

9.The new president of Asian Development bank
Ans:Takehiko Nakao

10.Who recieved Dada Sahib Phalke award?
  Ans:Pran Kishan Sikand

KERALA PSC COMPANY CORPORATION BOARD ASSISTANT EXAM COACHING 2013 /CURRENT AFFAIRS QUESTIONS AND ANSWERS
<CENTER>KERALA PSC COMPANY CORPORATION BOARD ASSISTANT EXAM COACHING 2013 /CURRENT AFFAIRS QUESTIONS AND ANSWERS</CENTER>
Reviewed by PSC BOOK on 04:10 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.