Secretariat Assistant Exam English Model Questions and Answers 2015

Kerala PSC Secretariat Assistant  English Model Questions and Answers 2015 


1. The synonym of ‘anger’ is:
Answer :- rage

2. To try to establish world peace is only ______.
Answer :- a wild goose chase

3. It is high time that we _____the place.
Answer :- left

4. There is a vacancy for an expert ______ video editing.
Answer :- in

5. The synonym of ‘rare’ is:
Answer :- scarce

6. The antonym of ‘entry’ is:
Answer :- Exit

7. The synonym of ‘Winsome’ is:
Answer :- Charming

8. The synonym of ‘enormous’:
Answer :- Huge

9. The antonym of ‘Optimistic’ is:
Answer :- Pessimistic

10. He _____ for Delhi last Sunday.
Answer :- left

11. Everybody wanted to stay longer _____?
Answer :- didn’t they

12. ____ is the theory that actions are right because they are useful.
Answer :- Utilitarianism

13. The synonym of ‘Apex’:
Answer :- Top

14. They have finished the job, _____?
 Answer :- haven’t they

15. I prefer coffee ____ tea.
Answer :- to


16. Aeroplanes are kept in___.
Answer :- Hangars

17. I advised him to work hard ____ he should fail:
Answer :- lest

18. The collective noun for ‘lions’:
Answer :- pride

19. The synonym of ‘Ambiguous’:
Answer :- Unclear

20. Many horses and a few ____ died in the fire on the farm.
 Answer :- geese
Secretariat Assistant Exam English Model Questions and Answers 2015 Secretariat Assistant Exam English Model Questions and Answers 2015 Reviewed by PSC BOOK on 18:09 Rating: 5

No comments:

Post Bottom Ad

Powered by Blogger.