Kerala PSC Sub Inspector of Police Exam Expected Questions and Answers 2014

General Knowlege

FIFA World Cup Related Questions And Answers


Fifa world Cup 2014  
 
1. Fifa world cup winner ?
Answer: Germany

2. 2014  Fifa world cup runners up ?
Answer: Argentina

3. 2014  Fifa world cup was held at ?
Answer: Brazil

4. 2014 Fifa world cup Golden ball winner?
Answer: Lionel MESSI (Argentina)

5. 2014 Fifa world cup Golden boot winner?
Answer: James RODRIGUEZ (Colombia)

6. 2014 Fifa world cup Golden glove  winner ?
Answer: Manuel NEUER

7. 2014 Fifa world cup Young Player Award winner?
Answer: Paul POGBA

8. 2014 Fifa world cup Fair Play Award winning team ?
Answer: Colombia

9. mascot for 2014 fifa worldcup ?
Answer: Fuelco

Basic Qustions and Answers About FIFA World Cup

1.Highest Fifa world cup winner ?
Answer: Brazil

2. How many times Brazil won Fifa world cup ?
Answer : Five
 
3. In which year Fifa world cup started ?
Answer: 1930

4. Which country host the first Fifa World Cup ?

Answer: Uruguay

5.Who won first Fifa World cup ?
Answer: Uruguay

6. Which country host 2010  Fifa world cup ?
Answer:  South Africa

7. Which country won 2010 Fifa World cup ?
Answer : spain

8. Which country host 2018 Fifa world cup  ?
Answer: Russia

9.Who is the present fifa president ?
Answer: Sepp Blatter

10. What is the nationality of Sepp Blatter ?
Answer:  Switzerland

11 . who was the First Fifa President ?
Answer: Robert Guérin

12. Who designed Fifa world cup  ?
Answer: Silvio Gazzaniga

13. Highest goal scorers in Fifa  worldcup  ?
Answer: Miroslav Klose (16 goal)

14. who is the first fifa president ?
Answer: Robert Guerin
Kerala PSC Sub Inspector of Police Exam Expected Questions and Answers 2014
<center>Kerala PSC Sub Inspector of Police Exam Expected Questions and Answers 2014</center>
Reviewed by PSC BOOK on 04:05 Rating: 5

No comments:

Post Bottom Ad

Powered by Blogger.